Kullar

Kennel All You Wanted

Skräckfilmskullen

Skräckfilmskullen är döpt efter skräckfilmer. Tanken bakom var att min första hund som jag tyvärr fick avliva vad döpt efter en skräckfilm, och denna kullen är ett minne av henne. Så den betyder oerhört mycket för mig. Ru fick 5 valpar, fyra hanar och en tik. Alla nakna! Två var vi tvungna att ta bort, därefter fanns 3 välskapta valpar, otroligt charmiga och framåt, sociala och trevliga. Än sålänge verkar det utvecklas fint och det verkar vara en kull som fått bra mentalitet och är enkla att ha och göra med i vardagen.

All you wanted Bride och Chucky, numera kallad Jodie bor hos sin matte Helene och hennes powderpuffhane Bosse och en kissemiss i Alingsås. Tanken är att Jodie ska träna agility, rally och ställas ut.

 

Önskar er all lycka till med en otroligt vackra pärla!

 

Utsällning: Flertalet - BIR valp med HP och jättefin kritik

Utställd med Excellent och Very good.

Debuterat i Agility inoff. med en 2a och 5e placering.

Genomfört ett godkänt BPH 16/10-16 Skottfast!

All you wanted Trick or Treat, numea kallad enbart Trick bor numera hos Viktoria och en annan puffhane. Trick är en rolig och enkel hund att ha att göra med i vardagen.

 

Önskar er all lycka till med Trick!

 

Resultat:

Lydnad: 130p, 5e placering.

Agility: Debuterat inoff. med bra resultat.

BPH: Godkänt. Skottfast!

All you wanted Jason, numera kallad Froning har flyttat till Norge, Isabel, Christian och dottern Ariel har äntligen fått sin efterlängtade nakenhane! Froning kommer ställas ut och få prova på lite olika sporter. Han är en trevlig, enkel och charmig hane som både pratar högt och sjunger med när dottern spelar blockflöjt!

 

Önskar er all lycka till med Froning i framtiden!

 

Utställning: Flertalet - BIR valp med jättefin kritik!

Samt BIR, BIG2 valp

Silver Fang Kullen

Silver Fang kullen är döpt efter våran absoluta bästa japanska hundserie! Den 28 Aug 2015 fick Ru en jättefin kull valpar, dessvärre var en av valparna så stor att Ru behövde snittas.

Det blev totalt en kull på 6 valpar, (en pufftik, en puffhane och 4 nakenhanar) men två fick tas bort vid födseln, vilket gör att detta blev Rus sista kull. Oavsett vad så kvar fanns 4 riktigt snygga valpar kvar! Valparna ur denna kull har än sålänge visat mycket bra miljösäkerhet och är otroligt bra mentalt, framåt och trevliga. Vilket jag hoppas dom bevarar även i äldre dar.

All you wanted Akatora, numera Azlan har flyttat till Stockholm med sin matte Petra m. familj och deras andra kineshane. :)

 

Haft båda pungkulor nere, men ena har krånglat och åkt upp. Kastrerad

All you wanted Akame, numera Gizmo har flyttat Åtvidgaberg med matte Marie och husse Conny samt deras andra powderpuff hane :)

 

All you wanted Chutora, numera Devil har flyttat hem till pappa Clintan och Sara m. familj i Skänninge. :)

All you wanted Kurotora, numera Kennet har flyttat ner till skåne med sin matte Lena och husse Rune och deras kinesflicka. :)

 

Kenneth är kastrerad.